Inkoop Goud

Home / Inkoop Goud

Inkoop Goud

Bij Goudaankoop kunt u uw oude gouden munten verkopen.
Daarnaast vindt u bij ons eveneens gloednieuwe juwelen, gemaakt door vakmensen: Altijd voor de beste prijs, want de goudkoers is gunstig! Als erkend juwelier en goudsmid gebruiken wij het middels goudverkoop verkregen goud om de mooiste juwelen te maken.

Voor u een overzicht:

 • Het hele proces, van wegen tot prijsbepaling, is voor u inzichtelijk
 • Bij ons wordt altijd geholpen door een gediplomeerde en ervaren goudsmid
 • U wordt veilig en discreet geholpen aan een afgescheiden loket
 • U krijgt de beste prijs; in contanten of direct op uw rekening

Kom langs of neem contact op met ons!

Goudaankoop
Hoflandplein 16
2525 HA Den Haag
Tel.: 070 32 20 371
E-mail: info@goudaankoop.nl

Uzelf voorbereiden op het inruilen van goud

U wilt graag uw goud inruilen voor geld, maar weet niet goed waar te beginnen. Wij raden u van te voren altijd aan om vooraf te onderzoeken wat u precies in huis heeft zodat u goed beslagen ten ijs treedt. Weet u bijvoorbeeld al hoe veel karaats goud u heeft en wat daar ongeveer de waarde van is? Het aantal karaats kunt u makkelijk achterhalen met een vergrootglas. Ieder goud heeft namelijk merkjes en/of keurmerkjes. Het komt voor dat het er is uitgesleten maar wij kunnen altijd achterhalen om hoe veel karaats goud het gaat. U kunt het juweel wegen en kijken naar de huidige goudkoers die u HIER kunt vinden. Al deze informatie kunt u gebruiken wanneer u uw goud gaat inruilen.

Juwelier en goudsmid Goudservice voor inkoop goud

We gaan u iets vertellen over onze werkwijze. Wij maken, als erkend goudsmid en juwelier, de fraaiste juwelen zelf. Omdat wij hiervoor o.a. gouden munten en ingekocht goud gebruiken kunnen wij deze juwelen, gemaakt door vakmensen, toch relatief voordelig aanbieden. Andersom geldt hetzelfde; omdat wij zo min mogelijk gebruik maken van dure goudhandelaren en andere tussenhandel, profiteert u mee en krijgt u een betere prijs voor uw goud aan het loket!

Inkoop goud? Kom eens langs!

U vindt Goudservice aan het Hoflandplein 16, te Den Haag. Wij helpen u aan een apart loket en maken het hele proces, van wegen tot prijsbepaling inzichtelijk voor u. Wij werken veilig en transparant bij de aan- én inkoop van goud. U kunt er voor kiezen om het te ontvangen bedrag in contanten uitbetaald te krijgen, maar wij kunnen het ook direct overmaken.

Hoe wordt de goudprijs bepaald?

Nu u goud wiltverkopen, wilt u vast weten hoe veel uw goud waard is. De goudprijs wordt bepaald door verschillende factoren en gaat per troy ounce. Een tray ounce is een gewichtsmaat voor edelmetalen en ongeveer gelijk aan 31,1 gram. Deze troy ounce wordt uitgedrukt in Amerikaanse dollars. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald op de goudmarkt en uitgedrukt in een bepaald bedrag aan Amerikaanse dollars. De goudprijs wordt bepaald door de volgende factoren:

 • vraag naar goud;
 • aanbod van goud;
 • economie;
 • dollarkoers;
 • politieke onrust;
 • inflatie (geldontwaarding);
 • overheid

In tijden van crisis is goud een waardevast product waardoor de vraag toe neemt en de goudprijs blijft stijgen . Op onze Home pagina ziet u de richtlijn die wij volgen in onze goudprijs. Dit wordt eenmaal daags aangepast. U ziet de grafiek van de actuele goudprijs. Afhankelijk  van het sieraad, kunnen wij meer dan de sloopwaarde betalen. Voor een exacte prijs nodigen wij u uit om langs te komen. Wij taxeren dan geheel vrijblijvend en kosteloos uw sieraden. Opsturen per post kan natuurlijk ook.

Onze deur staat voor u open!

Inkoop Goud Zuid-Holland, Inkoop Goud Den Haag, Inkoop Goud Rotterdam, Inkoop Goud Zoetermeer, Inkoop Goud Leiden, Inkoop Goud Gouda, Inkoop Goud Rijswijk, Inkoop Goud Wassenaar, Inkoop Goud Westland, Inkoop Goud Schiedam, Inkoop Goud Vlaardingen

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.