Thuiswinkel waarborg
Gratis verzending vanaf € 39,-
Gratis ruilen en retourneren

Gouden oorbellen


 Vakspecialist
 30 dagen retourgarantie
 Gratis ruilen en retourneren
 Advies en service in de winkel
Gratis verzending vanaf € 39,-
 Vertrouwd adres sinds 1993Gouden oorbellen dames

Al ruim voor de jaartelling werden oorbellen als lichaamsversiering gebruikt en dat is tot vandaag de dag onveranderd gebleven. De juiste oorbel vormt een smaakvolle blikvanger die je outfit helemaal afmaakt. Oorbellen behoren tot de mooiste geschenken die je een vrouw cadeau kunt doen. Bij Goudservice vind je dan ook een ruim assortiment oorringen en oorknoppen van verschillende stijlen voor dames en meisjes. Of je nu op zoek bent naar een trendy paar oorbellen of juist een wat klassiekere uitstraling zoekt, bij Goudservice vind je het.

Gouden oorbellen kopen

Wanneer je op zoek bent naar een paar gouden oorbellen, heb je bij Goudservice de keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo zijn er ten eerste de gouden oorknoppen en -ringen die van 14 karaat vervaardigd zijn. Hiermee heb je een paar oorbellen van echt goud in handen. De witgouden exemplaren bestaan uit een legering van 24 karaat goud en een ander metaal, vaak nikkel of palladium. Goud op zilver oorbellen betreffen oorbellen met een onderlaag van zilver met daar overheen een laagje goud. Dit worden ook wel plated of two-tone sieraden genoemd. De vierde optie zijn de bicolor oorbellen.

Bicolor oorbellen

De naam zegt het al, bicolor oorbellen worden vervaardigd van twee kleuren edelmetaal. Het gaat hierbij dus niet om kleur laagjes, zoals bij goud op zilver het geval is. De oorbellen staan dus uit delen met verschillende kleuren. De bicolor oorbellen die bij Goudservice verkrijgbaar zijn, bestaan uit een combinatie van 14-karaats geelgoud en 14-karaats witgoud. Ze zijn ideaal voor dames van uiteenlopende leeftijden die op zoek zijn naar sieraden met klasse en een luxe uitstraling. De oorbellen laten zich met diverse andere sieraden combineren.

Oorbellen van goud: vaak 14 karaat

Oorbellen van goud zijn tijdloos en onder vrouwen van allerlei leeftijdscategorieën mateloos populair. De puurste kleur goud die een sieraad kan hebben, is geelgoud, alhoewel dergelijke oorbellen niet van puur goud vervaardigd worden vanwege de eenvoudige reden dat puur goud hiervoor te zacht is. Bij Goudservice koop je oorbellen van onder andere 14 karaat goud. Dit houdt in dat deze oorbellen uit 58,5% puur goud bestaan. De oorbellen zijn voorzien van een keurstempel met het cijfer 585. Oorbellen van 14 karaat goud bestaan voor het overige deel meestal uit zilver of koper.

Zilveren oorbellen dames

Goudservice heeft naast de gouden exemplaren ook een uiteenlopend aanbod aan zilveren oorbellen. Zilver heeft een unieke uitstraling die je nog meer kunt laten spreken door voor zilveren oorbellen met een edelsteen of zirkonia te kiezen. De kwaliteit van zilver wordt in tegenstelling tot goud niet in karaten uitgedrukt. De zilveren oorbellen die je bij Goudservice aanschaft, zijn echter allemaal van zilver met een gehalte van 925 vervaardigd. Dit is de beste vorm van zilver en wordt ook wel sterling zilver genoemd. Oorbellen met een gehalte van 925 bestaan 92,5% uit zilver.

Oorbellen van zilver of goud, uitgevoerd met parels

Parelsieraden zijn tijdloos en geven een chique uitstraling aan de outfit van elke vrouw die ze draagt. Oorbellen die met parels zijn uitgevoerd, behoren tot de meest klassieke oorbellen die er bestaan. Sommige van deze oorbellen zijn ook nog eens bezet met zirkonia, wat ze een nog sprankelender effect geeft. De parels die in de oorbellen van zilver of goud zijn verwerkt, betreffen ivoorwitte zoetwaterparels. Deze worden door weekdieren in zoetwatermeren gekweekt. De parels die deze oorbellen van zilver of goud sieren, hebben verschillende afmetingen. De precieze afmeting staat op de website van Goudservice duidelijk beschreven.

Soorten sluitingen

De gemiddelde sieradenliefhebber laat zijn of haar keuze niet afhangen van de sluiting van een paar oorbellen, maar toch is het goed om te benoemen dat ook deze in diverse uitvoeringen komen. Het grootste deel van de oorbellen heeft een poussette sluiting. Dit betreft het typische ‘oorbel achterkantje’. Behalve deze groep oorbellen zijn er ook de klapoorringen en de oorbellen met een ronde buis en een scharniersluiting. De foto’s en de beschrijving op onze website maken helder met welk type sluiting je te maken hebt.

Vind de ideale oorbellen door ook op maat te selecteren

Behalve op type edelmetaal en de eventuele aanwezigheid van een parel of edelsteen kun je op de website van Goudservice ook selecteren op de grootte van de oorbellen. Ben je op zoek naar oorknoppen of subtiele oorringen? Of zoek je juist naar grote oorbellen om een statement te maken of om naar een feest of andere bijzondere gelegenheid te dragen? De maat van de oorbellen is voor een groot deel afhankelijk van de look die je wilt uitstralen en de boodschap die je wilt overdragen.

Het onderhoud van je oorbellen

Wanneer je eenmaal een mooi paar oorbellen in je bezit hebt, ben je daar zuinig op. Om er zo lang mogelijk optimaal draagplezier van te hebben, is het belangrijk om je oorbellen -net als andere sieraden- zo nu en dan eens schoon te maken. Gouden oorbellen en zilveren oorbellen laten zich prima met een goud- of zilverpoetsmiddel behandelen. Vergeet ook vooral niet de eventuele achterkantjes oftewel poussettes in het schoonmaakproces mee te nemen. Edelstenen kun je in een lauwwarm sopje met een nieuwe, zachte tandenborstel voorzichtig schoonmaken.