Thuiswinkel waarborg
Gratis verzending vanaf € 39,-
Gratis ruilen en retourneren

Gouden Ring Dames


 Vakspecialist
 30 dagen retourgarantie
 Gratis ruilen en retourneren
 Advies en service in de winkel
Gratis verzending vanaf € 39,-
 Vertrouwd adres sinds 1993Mooiste Gouden Ring voor Dames

De ring wordt al eeuwen door mensen gedragen. Om hun huwelijk te bezegelen, om een andere bijzondere band te vertegenwoordigen en vandaag de dag ook steeds meer omdat we het gewoon mooi vinden. Wat je reden ook is om een ring te kopen, bij Goudservice ben je aan het juiste adres voor dit symbool van oneindigheid. Hier vind je een ruime collectie aan gouden ringen en zilveren ringen, met of zonder edelsteen. Op zoek naar een ring voor een dame, heer, meisje of jongen? Hier vind je met gemak het geschikte exemplaar.

Bij Goudservice vindt iedereen de gouden ring naar zijn smaak

De gouden ring was al mateloos populair onder de Romeinen, Zij dichtten ook aan elke vinger bepaalde kenmerken toe en droegen hun gouden ring naargelang. Nog steeds dragen we een trouwring doorgaans aan de linkerhand, waarvandaan de aders direct naar het hart zouden lopen. Het dragen van een gouden ring is tegenwoordig allang niet meer beperkt tot de huwelijksceremonie. Anno nu bestaat er tevens een brede range aan stijlen (trendy, minimalistisch, klassiek) en kunnen er ook edelstenen in een gouden ring worden verwerkt. Goudservice heeft een ring naar ieders smaak.

Gouden ringen

Het zal je binnen het brede aanbod van gouden ringen al snel opvallen dat goud in diverse kleuren bestaat. Zo kun je een ring in geelgoud, witgoud of roségoud aanschaffen. Een ring kan niet geheel van puur goud worden gemaakt, omdat het materiaal te zacht is. Des te hoger het goudgehalte (en dus het aantal karaten) van een ring is, des te donkerder is de kleur. Geelgoud is dan ook de puurste kleur goud. Gouden ringen die je bij Goudservice koopt, zijn 14-karaats. Voor het verkrijgen van witgoud wordt geelgoud met zilver of palladium vermengd. Voor roségoud gebruikt men koper.

Een gouden ring voor dames

Dat je een vrouw gelukkig kunt maken met een mooi sieraad mag geen nieuws heten. Een gouden ring voor dames is het ultieme cadeau. En niet alleen om weg te geven, maar ook om jezelf mee te verwennen. Voor een gouden ring voor dames ben je bij Goudservice aan het juiste adres. De mooiste ringen met de meest uiteenlopende ontwerpen zorgen ervoor dat je handen schitteren en dat er een flinke dosis elegantie aan je outfit wordt toegevoegd. Voor elke portemonnee is er bij Goudservice wel een gouden ring voor dames te vinden.

Een gouden ring voor heren

Ook een gouden ring voor heren is onmisbaar in de sieradencollectie. Zoek je in het kader van een verjaardag, verloving of een bruiloft een gouden ring voor heren? Of ben je op zoek naar een item om je look helemaal compleet te maken? Een gouden ring voor heren is vandaag de dag ook weer helemaal trendy. Vooral de zegelring heeft na een periode van relatieve afwezigheid zijn comeback gemaakt. Een dergelijke gouden ring voor heren kan een egaal gouden vlak hebben, maar ook een mooie edelsteen bevatten.

Zilveren ringen

Goudservice heeft naast gouden ringen ook een uiteenlopend aanbod aan zilveren ringen. Voor zilver geldt hetzelfde als voor goud: in zijn puurste vorm is het te zacht om er een sieraad van te maken. De meest voorkomende gehalte van zilver is 925 zilver (ook wel sterling silver genoemd), waarvan de zilveren ringen van Goudservice uiteraard ook van zijn vervaardigd. Je herkent deze kwalitatief hoogwaardige ringen ook aan het subtiele merkje ‘925’ aan de binnenzijde. Ben je op zoek naar zilveren ringen met nét dat beetje extra sprankelende effect? Kies van voor een ring met een Swarovski of zirkonia steen.

Bij een ring die van zilver is vervaardigd, zie je soms de aanduiding ‘gerhodineerd’. Zo een ring heeft wat kleur betreft dan wat meer weg van witgoud, omdat er een laagje rhodium op het zilver is aangebracht. Het is een hard edelmetaal die het zilver lang beschermt tegen oxidatie en er zo voor zorgt dat jouw sieraad zo lang mogelijk mooi blijft. En wist je dat een laagje rhodium er tegelijkertijd voor zorgt dat mensen met een allergie voor zilver geen last krijgen van de ring?

Een zilveren ring voor dames

Een zilveren ring voor dames zorgt ervoor dat elke vrouw elegant en glansrijk voor de dag kan komen. Niet voor niets behoort deze ring tot de meest geliefde sieraden. Bovendien is een zilveren ring voor dames een tijdloos en klassiek sieraad dat bij veel verschillende gelegenheden gedragen kan worden. Ook kan een dergelijke ring doorgaans dagelijks worden gebruikt in combinatie met casual kleding. Voor een iets meer uitgesproken uitstraling kun je voor een ring met edelstenen kiezen.

Een zilveren ring voor heren

En wat te denken van een zilveren ring voor heren? Voorheen droeg een man enkel een ring ter ere van zijn verloving of huwelijk. Tegenwoordig is het ook voor mannen de gewoonste zaak van de wereld om een ring als accessoire te dragen. Een zilveren ring voor heren kan een subtiel, maar ook een robuust karakter hebben. Bij Goudservice vind je altijd wel een zilveren ring voor heren, ongeacht jouw smaak of de smaak van degene die je met de ring wilt verrassen.

Een gouden of zilveren ring met edelstenen

Wanneer je hebt bepaald of je voorkeur naar een gouden of zilveren ring uitgaat, komt de vraag of je naar een ring met of zonder edelsteen zoekt. Een van de meest klassieke en geliefde edelstenen om een gouden of zilveren ring mee te bezetten, is de diamant. Niet voor niets heet hij de koning onder de edelstenen. De kwaliteit van de diamant(en) op een gouden of zilveren ring wordt op vier punten uitgedrukt: slijpvorm, kleur, karaatgewicht en zuiverheid. Op onze website vind je per gouden of zilveren ring met diamant alle informatie terug.

De vingeromtrek en de maat van een ring

Heb je jouw favoriete gouden ring of zilveren ring in ons brede assortiment gevonden? Dan kun je vast niet wachten met bestellen, zodat je hem binnenkort vol trots kunt dragen of er iemand anders blij mee kunt maken. Wat nu nog van belang is, is het bepalen van de maat van de ring. Weet je niet welke maat je nodig hebt? Neem dan een touwtje en draai deze rond je vinger, knip het af op het punt waar het bij elkaar komt en meet het aantal millimeters van dit stukje touw. Dit is je ringmaat.