Thuiswinkel waarborg
Gratis verzending vanaf € 39,-
Gratis ruilen en retourneren

Sieraden van Lucratieve bij Goudservice

Bij Goudservice ben je aan het juiste adres voor een breed assortiment sieraden, zo ook die van Lucratieve. Deze juwelier bestaat sinds 1993 en laat zich kenmerken door zijn wisselende collecties, aantrekkelijke prijzen en altijd ruime aanbod. Bij Lucratieveis trendy het sleutelwoord, maar juwelier Goudservice vervaardigt ook ringen, armbanden, oorbellen en kettingen die tot het klassieke segment behoren. Niet voor niets vinden heren en dames met de meest uiteenlopende smaken sieraden van Lucratieve vrijwel altijd hun sieraad bij Goudservice. Het assortiment Lucratieve sieraden dat bij Goudservice verkrijgbaar is, is terug te vinden in de webshop.

Sieraden tegen betaalbare prijzen

Goudservice werd ruim een kwart eeuw geleden in Den Haag opgericht. Dankzij ruime ervaring en vakkennis kun je hier terecht voor de beste service en sieraden. Goudservice acht het van belang dat iedereen een sieraad naar zijn keuze moet kunnen dragen en ondersteunt dan ook een assortiment met een brede prijsklasse. Lucratieve biedt betaalbare sieraden en weet zo, in combinatie met zijn wisselende collectie, een groot aantal mensen dat Goudservice bezoekt, te verrassen en met een bijzonder item te bekoren.

Lucratieve sieraden van verschillende soorten goud

Zoals je wellicht weet, bestaat goud in verschillende kleuren. Naast het geliefde geelgoud -de puurste kleur goud- zijn er ook sieraden van witgoud of rosé goud. Ook binnen het assortiment sieraden van Lucratieve vind je verschillende kleuren goud. Geelgoud is de natuurlijke kleur van goud en is in feite ook de basis voor de Lucratieve sieraden van witgoud en rosé goud. Om deze kleuren te verkrijgen, wordt het pure goud echter met andere materialen vermengd. Voor het verkrijgen van witgoud wordt zilver of palladium toegevoegd, voor rosé goud maakt men gebruik van koper.

Van hoeveel karaten goud vervaardigt Lucratieve zijn sieraden?

Wanneer het gouden sieraden betreft, wordt daar altijd de hoeveelheid karaten bij vermeld. De term karaat geeft aan hoeveel puur goud er in het sieraad is verwerkt. Het goud dat in Nederland verkocht wordt, is minimaal 14 karaat goud. Dit geldt dus ook voor de sieraden van Lucratieve. 14 karaat goud betekent dat 58,5% van het sieraad uit puur goud bestaat. Je herkent dit ook wel aan een stempel met het cijfer 585.

Naast een ruime collectie gouden sieraden van 14 karaat voert Lucratieve ook sieraden van 9 karaat. Deze bestaan voor 37,5% uit goud en voor de rest uit andere metalen (meestal zilver of koper). Deze mogen in Nederland officieel geen gouden sieraden genoemd worden en worden door Lucratieve  ook niet als dusdanig bestempeld. Ze vormen echter een onverminderd mooi en vooral betaalbaar alternatief voor de Lucratieve sieraden van 14 karaat.

Lucratieve sieraden met Swarovski of zirkonia kristallen

Lucratieve voert een ruim assortiment aan sieraden die met kristallen zijn uitgevoerd. Het woord kristal verwijst officieel naar een natuurlijke edelsteen -bijvoorbeeld diamant-, maar tegenwoordig wordt er ook veelvuldig met kunstmatig vervaardigde kristallen gewerkt. Het bekendste voorbeeld daarvan zijn de Swarovski kristallen, die je veelvuldig terugziet in de sieraden van Lucratieve. Deze kristallen ontlenen hun naam aan hun uitvinder, die een manier vond om glas op dezelfde manier als diamanten te slijpen. De fonkeling die daardoor ontstaat, lijkt sterk op die van de diamant en wordt volop als goedkoper alternatief in sieraden verwerkt.

Behalve sieraden met (kleurrijke) Swarovski kristallen voert Lucratieve ook een brede lijn met zirkonia kristallen. Ook de zirkonia is een kunstmatig gewonnen steen die sterk op een diamant lijkt. Vooral wanneer je de zirkonia tegen het licht houdt, fonkelt deze enorm. Het voordeel van zirkonia is ook nog eens dat het net bijna zo sterk is als een diamant. Deze hardheid betekent dat een dergelijk sieraad van Lucratieve goed bestand is tegen krassen. Zirkonia wordt afgewerkt met relatief gezien rondere randen ten opzichte van een diamant.

Eerlijk goud

Duurzaamheid speelt binnen elke branche een steeds belangrijkere rol. Ook op het gebied van sieraden is het belangrijk artikelen te kunnen kopen die op voor mensen en natuur verantwoorde wijze zijn verkregen. Binnen de gouden collectie van Lucratieve bestaan daarom twee bijzondere lijnen. De eerste daarvan is de Responsible Gold collectie. Dit goud is goedgekeurd door de Responsible Jewellery Council, die scherp in de gaten houdt of het milieu en mensenrechten worden beschermd. Sieraden uit deze lijn van Lucratieve zijn doorgaans minimalistisch van stijl.

Naast de Responsible Gold collectie vind je bij Lucratieve ook trouwringen met het Scandinavian Certified Gold Symbol. Dit symbool garandeert jou als koper dat er op een verantwoorde wijze wordt omgegaan met de productie en de recycling van goud. Deze door Lucratieve vervaardigde sieraden worden enkel van gerecycled goud gemaakt. Ook probeert men de afvalstoffen die bij de recycling worden geproduceerd, zo beperkt mogelijk te houden. Bij Lucratieve kun je dus zonder schuldgevoel je sieraden aanschaffen.

Lucratieve: sieraden voor jezelf en voor anderen

Lucratieve dankt zijn populariteit aan zijn aantrekkelijke prijzen en brede, vaak wisselende assortiment. Hierdoor volg je met sieraden van deze juwelier altijd de laatste trends. De toegankelijke prijscategorieën zorgen ervoor dat je jezelf zo nu en dan zonder schuldgevoel eens kunt verwennen en een ander een bijzonder cadeau te geven zonder al te diep in de buidel te tasten. Goudservice voert een breed assortiment gelijk aan Lucratieve sieraden, welke allen op de website te vinden zijn.

Bekijk ook: Lucratieve, Ring, Oorbellen, Ketting, Armband, Trouwringen ,Diamant


 Vakspecialist
 30 dagen retourgarantie
 Gratis ruilen en retourneren
 Advies en service in de winkel
Gratis verzending vanaf € 39,-
 Vertrouwd adres sinds 1993