Thuiswinkel waarborg
Gratis verzending vanaf € 39,-
Gratis ruilen en retourneren

Trouwringen Goud


 Vakspecialist
 30 dagen retourgarantie
 Gratis ruilen en retourneren
 Advies en service in de winkel
Gratis verzending vanaf € 39,-
 Vertrouwd adres sinds 1993Trouwringen

Wat heerlijk dat jullie ervoor hebben gekozen om de liefde te vieren en samen in het huwelijksbootje te stappen. Er komt heel wat bij de organisatie van een bruiloft kijken en één ding dat zeker niet mag ontbreken, zijn de trouwringen. Goudservice helpt je graag tijdens de zoektocht naar de perfecte trouwring. Op deze pagina krijg je meer informatie over de verschillende trouwringen waar je uit kunt kiezen. De meest voorkomende trouwring kleuren worden besproken en je krijgt tips waar je op dient te letten als je trouwringen gaat kopen. Verder laten wij je graag kennis maken met onze goedkope ringen.

Alles wat je over gouden trouwringen set wil weten

Voordat je voor gouden trouwringen kiest, is het goed om te weten dat je doorgaans uit drie verschillende soorten goud kunt kiezen. Het gehalte, de puurheid, van het goud in de trouwring wordt altijd aangeduid met de term karaat. Je kunt de hoeveelheid karaat in gouden trouwringen berekenen door de volgende formule toe te passen: 1 karaat is 1/24e deel puur goud. De meest goedkope gouden trouwringen bestaan uit 8 karaat, die bevatten dan 33,3% puur goud. De meest voorkomende gouden trouwringen bevatten 14 karaat, deze ringen bestaan dan voor 58,5% puur goud.

Wil je een bijzondere gouden trouwring uitkiezen en mag de gouden trouwring ook zeker wel iets kosten? Dan kun je het beste voor 18 karaat kiezen, deze ringen bestaan dan voor 75% uit puur goud. Kan het feestje niet op en wil je voor het hoogst mogelijke aantal karaat kiezen? Dan kom je uit bij 24 karaat, deze gouden trouwringen bestaan maar liefst voor 99,99% puur goud. Goud is altijd al kostbaar geweest, des te meer goud er in de trouwring verwerkt zit, des te duurder de ring zal zijn. Het mooie is dat je bij Goudservice.nl met ieder budget een prachtige gouden trouwring kunt uitzoeken.

Trouwring vrouw (witgoud): een tijdloze trend

Trouwringen in witgoud worden steeds populairder. Dit komt doordat de witgouden trouwringen met een bepaald materiaal worden bewerkt, waardoor ze door de jaren heen minder snel zullen verkleuren. Het is toch geweldig als je jarenlang een prachtige witgouden trouwring kunt blijven dragen, zonder dat je ziet dat de ring verouderd en verkleurd? Het materiaal wat met het goud wordt gemengd heet palladium. Des te meer palladium de witgouden trouwringen bevatten, hoe hoger de kwaliteit van de trouwringen zal zijn. Daarnaast zorgt juist het palladium ervoor dat jullie ringen een lange tijd zullen blijven schitteren.

Wanneer je voor witgouden ringen kiest, kies je voor een sterker materiaal dan goud en zal je ring lang mooi blijven. Dit betekent dat je er langer en zonder problemen van kunt blijven genieten. Daarnaast zijn ringen van witgoud lichter in gewicht dan de gouden ringen, waardoor ze erg comfortabel zitten en je bijna niet voelt dat je de ring om hebt. Goudservice.nl biedt je een uitgebreid assortiment aan prachtige witgouden trouwringen aan. Bij ons lukt het je zeker om de perfecte trouwring voor de rest van je leven te vinden.

Trouwringen zilver: voor iedereen die het net even anders wil doen

Het kan natuurlijk zijn dat gouden of witgouden trouwringen niet helemaal jullie smaak zijn. Dat maakt helemaal niets uit, want er zijn ook prachtige ringen
van zilver te koop. Wist je dat zilveren trouwringen zelfs een aantal voordelen met zich meebrengen? Allereerst past een zilveren trouwring bijna in ieders budget. Ze zijn een stuk goedkoper dan trouwringen van ander materiaal, maar dat maakt ze zeker niet minder mooi. Zilver is een edelmetaal, alleen voordeliger dan goud, waardoor het voor een zachtere prijs verkocht kan worden.

Daarnaast kiezen mensen naast trouwringen van zilver, vaak voor een prachtige diamant, die in de zilveren trouwring wordt verwerkt. Op die manier kun je er toch een luxere ring van maken. Wanneer je gek bent op diamanten, kun je beter voor een trouwring van zilver kiezen, omdat de diamant daar veel prachtiger in uit zal komen. Daarnaast zijn trouwringen van zilver veel manvriendelijker dan de gouden of witgouden trouwringen. Wil je de perfect matchende ringen voor jou en je partner kopen? Dan zullen jullie beiden zeker erg blij zijn met een zilveren trouwring. Zilver is van zichzelf erg neutraal en past zowel bij de vrouw als de man. Op die manier kunnen jullie voor prachtige ringen kiezen, die toch op elkaar lijken, maar die in kleur in ieder geval niet van elkaar verschillen.

Tips voor het moment dat je trouwringen gaat kopen

Een trouwring kopen is leuk maar ook best wel spannend. Vooral omdat de trouwringen de bezegeling van jullie liefde zijn. Daarnaast zal je de trouwring dag en nacht dragen en dat voor een hele lange tijd, want de belofte die je samen aflegt is tot de dood ons scheidt. Maar waar moeten jullie eigenlijk op letten als jullie de ringen uitkiezen? Allereerst is het belangrijk dat je er de tijd voor neemt. Goudservice.nl heeft een prachtige collectie trouwringen voor je klaarliggen, dus blader daar vooral eens doorheen. Daarnaast is het wel zo handig om je keuze in te perken, dus zorg ervoor dat je in ieder geval weet voor welk materiaal je wil kiezen en of je er wel of geen diamant in wil verwerken.

Daarnaast is het een goed idee om de vorm van de ring aan je levensstijl aan te passen. Zijn jullie sportief of werken jullie met je handen? Dan is een slanke ring beter dan een bredere trouwring. Verder is het erg leuk om de trouwringen samen uit te zoeken, aangezien jullie dan een mooi setje uit kunnen kiezen, wat ook nog eens met elkaar matcht.

Goedkope trouwringen, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft

Het moment dat jullie de trouwringen uitzoeken is bijzonder en ook erg leuk. De ringen vertegenwoordigen jullie liefde en de heerlijke band die jullie met elkaar opbouwen. Daarnaast is het de bedoeling dat de ringen de rest van jullie leven gedragen worden, dus je wil wel dat ze na verloop van tijd nog steeds mooi blijven. Geef je niet zoveel om de prijs van de trouwring of geef jij het budget voor de bruiloft liever aan een prachtige locatie of heerlijke catering uit? Dan kun je altijd voor voordelige trouwringen kiezen. Goedkope ringen hoeven helemaal niet van mindere kwaliteit of minder mooi te zijn.

Bij Goudservice.nl bieden wij prachtige trouwringen voor ieders budget aan, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de uitstraling of kwaliteit van de ring. De goedkopere ringen zijn van hetzelfde soort materiaal in goud, witgoud of zilver gemaakt. Denk ook aan platina of stalen ringen, of juist aan ringen die voor een groot gedeelte uit palladium bestaan. Je ziet pas of een trouwring bij je past, als je hem even aan je hand kunt zien. Dus probeer in ieder geval een aantal verschillende materialen en kleuren uit, tot je jouw droom trouwring hebt gevonden!